Härlig dag!

Åh vilken underbar dag jag hade igår!
Den började väl sådär halvkul med tvättstuga från typ halv 8, men sen! :)
Jag hämtade Alma på dagis strax innan 1 och så tog vi bussen in till stan, jag hade en lista med ett gäng grejer jag ville/behövde shoppa. Tidspress var vi under också eftersom vi tänkte fara till Heidi och hälsa på kring 3-tiden.
Först gick vi till Lindex utrustade med rabattkuponger för att leta efter en tröja till mig, jag var där dagen innan också och hängde undan en bh+trosor. Jag hittade en skitfin piké-tröja som jag hade spanat på innan och sen blev jag lite tokig och kikade efter en finjacka till Alma och hittade en
underbar kappa i rosa manchester som hon så klart älskade.
Därefter gick vi upp till CO för att köpa en ny mus till datorn och hittade en helt okej för bara 69:-. Efter det siktade jag in mig på vinterskor och började på Euro Sko längst ner i Smedjan där jag nästan omgående hittade ett par sköna och snygga halvhöga bruna mockakängor som kommer funka bra till kjol också. :)
Sen ringde Lisette och tyckte att det började vara dags att gåt ill bussen, så vi tog en snabbsväng på KappAhl bara för att köpa sockar, jag älskar deras barnsockar i min storlek, dom är så himla sköna! Alma fick ett par strumpbyxor också, röda med glittriga hjärtan på.
Sen köpte vi med oss mellanmålsyoghurt och åkte till Heidi där ungarna tokbusade några timmar och vi vuxna svullade gott fika.
Klockan 6 tog vi återigen bussen in till stan, denna gång med siktet inställt på Åhlens där jag tänkte kika efter mer kläder till mig och en tröja som Miika önskar sig. Tyvärr fanns den inte i hans storlek, men jag hittade en skön svart/vit-randig vintermössa och en jättefin grå trekvartsärmad tröja till mig.
Sen började det kännas läge att åka hem, men eftersom jag lovat Alma ett besök på Max  först och bussen gick om en kvart så gjorde vi en liten kompromiss och svängde förbi Korvgubben och köpte med oss pompisar och nuggets, det godkändes av Alma, hon tyckte det var kul att få bära sin egen påse med mat också.
Ungarna var som små änglar hela dagen och knappt ett gnäll hördes, Alma var så himla duktig och gick hela tiden själv och vågade t.o.m. åka själv i rulltrapporna! Härliga dag! Jag är så nöjd, vi hade så roligt och jag fick en massa gjort!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Oh va du shoppade igår, härligt.. :)
Och tack för igår de va verkligen trevlig.

Postat av: Lillo

Bra att ni fick en bra dag. Våran var halv med tjurig Alice you know :)

2006-10-27 @ 18:12:26
Postat av: minna

visst är det underbart med dagar där allt klaffar? :)

2006-10-28 @ 12:26:11
URL: http://minnapinna.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback