hihihi

jag har beställt en grej, ska bli så himla kul när den kommer! Hoppas nu på en gång, helst igår!

duktig ju!

Var och tränade idag efter jobbet, känner mig så duktig!! Och igår råkade vi visst cykla en liten sväng. Typ 3 mil.. Det var inte riktigt meningen, men det var stängt dit vi skulle och sen fortsatte vi bara, det var så skönt väder och ingen motvind och nöjda ungar och så där. :) Supertrevligt ju!

moralen...

som den fantastiska karaktärsstarka personen jag är så sitter jag nu och mumsar ikea-choklad. Sådär bara för att det är gott...
Fast det gör nog inte så himla stor skada ändå, har varit rätt aktiv idag ändå, tränat på morgonen, sen cyklat till stan med Alma och så sprungit runt där någon timme. Fyndade på Indiska, det var kul. :)
Håller på med efit också, med mobilen eftersom vi inte har någon riktig kamera än, så bilderna är väl kanske inte alltid toppenbäst, men dom kommer iaf att ordnas upp och läggas ut här ikväll eller imorrn. :)

imorgon!

nu har jag bokat tid på nautilus! Imorgon ska jag dit och provträna, det ska bli roligt!

säng säng säng

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon drar jag och mamsen och Alma, kanske Freja också iväg till ikea en snabbis.
Helgen har varit trevlig och F har fått en vovvekompis och återuppväckt en Tore-kompis. :)

image112
Håller på att packa (vi har varit på styrelsemöte i Uppsala).image114
Vovvekompisen.

image115
Glassmonstret.

image116
Diskar med Tore.

skärpning!

Jag vill ju börja träna! På "riktigt" alltså. På gym. Men jag kommer aldrig iväg! Men nu fan ska jag se till att få bokat en tid på nautilus (nära och bra, sen tycker jag deras filosofi verkar vettig).
1 timme 2ggr/vecka måste jag väl klara av? Speciellt nu under sommaren när det bara är att cykla iväg! Sen till hösten/vintern har jag förhoppningsvis fått in rutinen så jag tar mig iväg då också, dessutom betalar jag ju för det så det borde väl vara motivation nog?
Nån som vill hänga på?

härlig dag!

Jag har cyklat som en tok idag, först en morgonrunda (med ungarna i kärran) som slutade hos mamma, tillsammans cyklade vi sen till Växtriket och kollade blommor, sen hem för en lunchpaus och efter det in till stan för att gå på tivoli (bilder finns i mobbebloggen).
Alma hade jättekul och Freja med när hon och mormor slöt upp senare (dom sov i soffan när vi skulle fara, så dom kom efter lite). Bäst gillade hon nog bilen hon och Alma körde, hon skrattade hela tiden. :)

Pirates

idag kom vi oss iväg till trean på bio! Skitbra! Massa ögongodis (fast nästan lite för lite Jack), och massa action! Me like!


Så fiiint!

Vi var ju till ikea igår jag och mamma, och jag köpte nya möbler till Almas rum, en billy med dörrar till som blev klädskåp och en rumsavdelare (expedit) med korgar i som blev leksaksförvaring. Det ser så himla bra ut nu! Imorgon ska vi köra iväg bokhyllan och byrån som hon hade innan och sen kan jag nästan känna mig nöjd med hennes rum, då är det bara ny färg på väggarna som saknas och det kan vänta ett tag.
Köpte även en skänk till v-rummet, emn vi ska montera den imorgon kväll, när vi kört bort den gamla. Den kommer att passa in! Jag hatar den fula gamla skänken som är helt fel som vi har där nu i brist på bättre, och är så glad att jag äntligen hittat vad jag vill ha! M muttrar lite om att jag är jobbig som håller på, men jag stör mig!
Nu när vi äntligen har något som skulle kunna kallas ekonomi så vill jag gärna se till att mitt hem är fint och inte bara ett hopplock av grejer vi fått/köpt billigt bara för att ha nånting öht.

Det enda som jag vill fixa sen är nytt bord till datarummet (och jag vet precis vade jag vill ha där, skulle ha köpt det nu när vi var på ikea men mor min trodde inte det skulle rymmas i bilen) och så måla om i köket, lillhallen och Almas rum. Det är ju inte alls mycket! Kanske att det blir lite målning på semestern? Beror väl på hur länge vi blir på Åland och vad vi gör sen.

Jag funderar på att gå och lägga mig i någorlunda vettig tid för en gångs skull, kanske jag hinner läsa lite på boken också. Imorgon ska vi på stan (förhoppningsvis barnlösa) och shoppa kläder åt M efter vi dumpat prylarna på kronan/kupan och sen ska vi hem och bygga skänk. Dessutom ska vi grilla på kvällen med grannfamiljerna. Just det, måste ju plocka fram kycklingen så den hinner marineras lääänge imorrn! Och köpa någon god sallad eller så.

Har haft en svacka med alldeles för mycket glass och alldeles för lite gi-käk och gick upp något kilo, men nu när jag skärpt mig igen är jag åter på väg nedåt, det känns bra att jag vet hur jag ska göra, vägrar bli fet igen, det är inte kul.

Kolla in mobbebloggen för nya foton, det kommer nya nästan dagligen, det är ju så himla enkelt!