Nu drar vi...

strax bär det av mot Blekinge, tillbaks efter helgen. :)

Shoppingdagen igår blev hellyckad, jag hittade flera fina tröjor och t.o.m. en klänning! Så nu vet ni. :)

Hejdå!

Det blev nya skor...

idag råkade jag visst ramla in på stadium och köpa nya skor, mina gamla favvisar som jag suktat efter sen jag slängde förra paret som jag väl hade nött på i 3-4 år...

image111
The one and only...


Jag fyndade även en superfin tjocktröja på kappahl för bara 99:-, blå/vit-randig och jättemycket JAG! Så kul att hitta nåt sånt när man knappt ens letar. :)
På torsdag ska jag först och klippa mig och sen blir det mer shopping, det ska bli kul! Fick en tusenlapp mer i lön än jag räknat med, det var ju en glad överraskning. :)
Vill hitta fina somriga tröjor och så skulle det vara roligt om jag hittade några fina ballerinor att trippa omkring i, men det sistnämnda verkar vara svårt.

Muffins och utelek

Igår hade vi träff här ute på gården, det var superfint väder och vi satt flera timmar och myste. :)
När vi kom in ville Alma baka något så vi kom överrens om muffins, dom blev toppengoda!
Ikväll börjar mina maratonveckor på jobbet, 14 dagar i sträck! Jag kommer att döööö... Men sen är det dags att åka till Amningshjälpens riksträff och där nere kommer det ju att vara sommar, det ska bli skönt!

image109 image110


slut hund

jävligt tungt, men det bästa vi kunde göra. :(

Jag har fallit för modet...

Japp, jag har köpt ett par mörkblå stuprörsjeans... Det är ju så fint att ha sådana med ett par söta små skor, eller snygga stövlar. Så nu måste jag ju shoppa skor också... ;)
Skorna jag köpte förra veckan passar i alla fall alldeles utmärkt till: